Статии

I Love Fall 2018: Есенни вълшебства от Bath & Body Works

Дата: 21 Сеп 2018

 „Обичам есен 2018“ е краткото и ясно послание на тазгодишната есенна селекция на Bath & Body Works, в която пък май се влюбихме ние. Прочети всичко за 10-те нови и завръщащи се аромати!

Прочети още →

Сладка зима: Коледна колекция Bath & Body Works 2017

Дата: 22 Ное 2017

По Коледа те очакват много положителни емоции с четирите серии “Vanilla Bean Noel”, “Coconut Mint Drop”, “Winter Candy Apple” и “Snowy Morning”!

Прочети още →

Argan Oil Collection: Екзотична лукс-грижа от Bath & Body Works!

Дата: 09 Ное 2017

В стремежа си да създадат продукти, които правят кожата ти по-гладка и прелестна от тази на мароканска принцеса, от BBW добавят към течното злато от арган масло от алое, обгрижващо кокосово масло и повече масло от шея, отколкото във всяка друга колекция!

Прочети още →

Let’s Fall in Love! Какво се крие в есенната селекция на Bath & Body Works?

Дата: 11 Сеп 2017

Няма нищо по-вдъхновяващо за това време от годината от уханната есенна колекция на Bath & Body Works “Let’s Fall in Love”! Сега е моментът да прегърнеш идеята за настъпващия нов сезон и да си избереш продуктите за тяло, които ще ти бъдат верни съюзници през септември и октомври!

Прочети още →

Let It Bee, Honey – „медените“ кремчета за ръце на Bath & Body Works са тук!

Дата: 23 Авг 2017

Бързаме да ти съобщим, че с прохладните ветрове на септември пристигат и новите колекции на Bath & Body Works, които ще ти помогнат да продължиш да изглеждаш фантастично! 

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1

Блог

I Love Fall 2018: Есенни вълшебства от Bath & Body Works

21 Сеп 2018
 „Обичам есен 2018“ е краткото и ясно послание на тазгодишната есенна селекция на Bath & Body Works, в която пък май се влюбихме ние. Пр...
Върни До Горе