I Love Fall 2018: Есенни вълшебства от Bath & Body Works

Дата: 21 Сеп 2018

 Bath & Body Works I Love Fall 2018 - Блог

 

„Обичам есен 2018“ е краткото и ясно послание на тазгодишната есенна селекция на Bath & Body Works, в която пък май се влюбихме ние. Цели 10 ухания, сред които нови и завръщащи се фаворити, плениха сърцата и сетивата ни в навечерието на новия сезон. Знаем, че тръпнеш да научиш повече, затова отваряме разкошните опаковки (тази година дизайнерите на BBW са надминали себе си!) и аромат по аромат започваме да споделяме впечатленията си.

 

Whipped Vanilla & Spice


Едно пръсване от новия блестящ (!) спрей за тяло „Whipped Vanilla & Spice” и сякаш потъваме в топла чаша от ванилия и млечна пяна. Докато благоуханието се разгръща, настъпва истинското вълшебство – за миг ни поглъщат екзотичните подправки канела, тонка и печени бадеми, а завършекът е сладък с лъжичка златен мед. Изключително съблазнителен, този аромат може да подлуди любимия ти човек…
В серията са включени лосион, душ гел, скраб и два вида спрей за тяло – стандартен и блестящ с диамантени частички.

 

Marshmallow Pumpkin Latte


М-м-м, тиквено лате! Абсолютната класика на есенния сезон се завръща, по-сладка и предизвикваща вълнение от всякога. Обожаваме „Marshmallow Pumpkin Latte” заради деликатното ухание на кафени зърна, шоколад и сандалово дърво. Продуктите от серията (лосион, душ гел, спрей за тяло и диамантен спрей за тяло) препоръчваме за нанасяне сутрин. Ще ги усещаш през целия ден, но няма нищо по-привлекателно от мириса на кафе в хладните есенни утрини, нали? Гарантираме, че ще получиш комплименти колко хубаво ухаеш.

 

Bright Autumn Blooms


Нанасяме подхранващия с витамини E и B5 лосион „Bright Autumn Blooms” след топла вана и… се пренасяме в света на петзвездните хотели, звънтящите чаши шампанско и нежната джаз музика. С ключовите нотки на кралски невен, бергамот и сандалово дърво, „Bright Autumn Blooms” наподобява нежен, изискан и особено луксозен парфюм. Около половин час по-късно усещаме и есенната закачка в разгръщащото се ухание на кедрови ядки.
Освен лосиона, в тази серия са включени душ гел, спрей за тяло и диамантен спрей за тяло.

 

Whipped Vanilla + Marshmallow + Autumn Blooms

 

Almond Blossom


Гушни се в уханието на „Almond Blossom” като в най-мекия пуловер от кашмир. Деликатен, традиционен аромат за изискани дами, които ценят класиката на 50-те години на миналия век. Привилегированите да се приближат по-близо пък ще усещат фини нотки на сладък бадем и ванилия, ако заложиш на продуктите от серията – лосион, крем за тяло, душ гел и ароматен спрей за тяло.

 

Violet Plum


Хайде на разходка в есенната гора! Теменуженото ухание на „Violet Plum”, преливащо в сладостта на захаросани сливи, е замайващо, богато, горско, диво… Това би бил душ гелът, с който ще се изкъпеш преди важна официална вечеря, съблазняващият спрей, който ще ти бъде верен съюзник във все по-ранния сумрак, кремът за тяло, загатващ страстна нощ и лосионът, пазещ спомена за нея.

 

Almond Blossom + Violet Plum

 

Crisp Orchard Leaves


Eдин любопитен лосион за тяло се промъкна в тазгодишната ни селекция и спечели с категоричното си, познато и любимо на всички ухание на круша, зелена ябълка и кедрови ядки, сякаш от градината на баба и дядо… Какво по-есенно от това! Лек, ежедневен, даряващ сладка свежест – препоръчваме го!

 

Sugared Cranberry Cider


А къде, сигурно се питаш, са горските плодове? В „Sugared Cranberry Cider”, веднага ти отговаряме ние. Още един прекрасен, кадифено мек лосион за всеки ден, оставящ освежаващото усещане за разтапящо вкусен сладолед от диви боровинки и черници.

 

Rose


В ревютата за този аромат от американските потребители често присъства думата „божествен“. Добре познатото по нашите земи ухание на розова вода е примесено с елегантния полъх на жасминови цветчета. Препоръчваме лосиона от серията „Rose” с две ръце!

 

Sugared Cranberry Cider

 

Pumpkin Picking


Предупреждаваме, не нанасяй „Pumpkin Picking”, когато си гладна! Това е абсолютният есенен десерт за сетивата, който ще те размечтае за резен тиквен пай и чаша горещ чай с канела. Сладък като кафява захар, топяща се върху печена тиква, „Pumpkin Picking” е нов-новеничък аромат на Bath & Body Works, който идва като душ гел, крем за тяло и спрей за тяло.

 

Bonfire Bash


И не на последно място – „Bonfire Bash”, още една изгряваща звезда сред сезонните, лимитирани ухания на любимия ни американски бранд. Представи си къмпинг в есенната гора – дъх на борови иглички се смесва с горящо дърво, печен маршмелоу, биквитки и шоколад
“Bonfire Bash” e дяволит, секси и смел. Можеш да си го вземеш като крем за тяло, душ гел или спрей за тяло.

 

Pumpkin Picking + Bonfire Bash

 

Разгледай цялата есенна колекция на Bath & Body Works и поръчай сега!
 

Сериите са лимитирани и количествата са ограничени, затова побързай!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Блог

I Love Fall 2018: Есенни вълшебства от Bath & Body Works

21 Сеп 2018
 „Обичам есен 2018“ е краткото и ясно послание на тазгодишната есенна селекция на Bath & Body Works, в която пък май се влюбихме ние. Пр...
Върни До Горе